1. 1
  2. 2
  3. 3

PROIZVODI

SIROVA KAVA U ZRNU

Coffea Arabica, poznatija pod jednostavnim imenom Arabica, su zrna najveće kakvoće te su samim time i najskuplja. Arabica raste na velikim nadmorskim visinama, uglavnom između 600 i 2000 m. Na toj visini temperature su blaže i konstantnije, tako da biljka ima više vremena steći sve svoje arome i kiseline. Njezin udio aromatičnih ulja znatno je viši. Na što većoj visini raste, kava je bolja (ali ima naravno i drugih kriterija). Arabica sadrži manje kofeina i zauzima 60% svjetskog uzgoja kave.

Coffea Canephora, poznatija kao robusta. Robusta uspješno raste već na nadmorskoj visini od 300 do 600 metara, puno je otpornija na klimatske uvjete, štetočine i sadrži višu razinu kofeina. Okusom je punija, više gorka i može imati specifičnu “drvenu” notu.

ESPRESSO KAVA

Amigos - Mješavina pržene kave sa posebnim okusom. Oštar miris, jednostavne i prirodne arome. Ovaj recept je stvoren isključivo za automate. Kvaliteta I cijena odlikuju ovaj brand.

Deluxe – Mješavina pržene kave s čistim, oštrim i slatkim okusom. Aroma izaziva euforiju i pobuđuje osjećaj ugode i dobrog raspoloženja. Recept je stvoren isključivo od mješavina kave vrlo niske razine kiselosti. Kod kuće, na poslu, u kafiću, s prijateljima, ovaj spoj je savršen u bilo koje doba dana.

DUHANSKI PROIZVODI

LOOK OUT duhan – Tradicionalna mješavina pažljivo odabranih duhana jedinstvenog okusa. Prerađuje i pakuje belgijska tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom u preradi različitih okusa duhana. Pakovanja su od: 30 g, 50 g, 100 g i 200 g.

LOOK OUT filter šuplje cigarete – Pakiranja su: 200 kom i 550 kom.